Hyppää sisältöön

Kukkatalon joulu

Tervetuloa Joulun Avaus -tapahtumaamme. Tapahtuma avaa Kukkatalojen joulun.

Joulun Avaus 30.11-4.12.

Oman tuotannon joulukukat

Valtaosa joulukukista valmistuu omassa tuotannossamme Raisiossa ja Tuusulassa, valikoimissamme joulun suurimmat suosikit joulutähti, amaryllis, hyasintti, tulilatva ja joulukaktus. Puutarhallamme valmistuu vuosittain myös noin 60000 valmista jouluistutusta.

Tarjouksia

Joulun Avauksesta edullisesti istutuskasveja tee-se-itse -istutuksiin. Meiltä myös istutusastiat, koristetikut, sammalet, kynttilät ja muut tarvikkeet. Tarjoushintaan myös jouluinen valmis istutus omalta puutarhaltamme.

Vinkkejä ja inspiraatiota

Voit rakentaa itse mallimme mukaan joulua koristamaan minimaailman. Sen voi tehdä aluslautaselle, lyhtyyn tai lasiseen astiaan. Ota vinkit talteen, tarvikkeet meiltä!

Mukavaa tekemistä

Lapsille tapahtumassa omatoiminen joulukorttipaja, myymäläämme on myös kadonnut joululaulu. Löydä ja ilmianna joululaulu, saat mukaasi viisi omavalintaista koristetikkua.

Joulukuvausta

Olemme rakentaneet joulukuusen viereen valmiin kuvauspisteen, jossa voit ottaa joulukorttikuvan vaikka koko perheestä!

Suut makeaksi

Kassalla jaossa suklaakonvehteja.

Jouluarvonta

Kerro joulupukille suosikkisi joulukukista, arvomme osallistujien kesken joka myymälässä viisi 20 € lahjakorttia Kukkataloon.

Seuraa meitä somessa

Seuraa ilmoitteluamme somekanavissa (kotisivut, facebook ja instagram) sekä paikallisissa sanomalehdissä. Tai tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista myymälöissämme.

Haku