Hyppää sisältöön
Pelargoni on perinteinen auringossa viihtyvä kesäkukka, kotimaista omasta tuotannostamme

Hae tällä sähköisellä lomakkeella

töihin Kukkataloon

Pirilän Kukkatalo on erilaisten yksi- ja monivuotisten puutarhakasvien myyntiin keskittynyt yksityinen puutarhakeskus, sidontatyöt ovat meillä palveluna asiakkaille. Myymälämme sijaitsevat Helsingin Torpparinmäessä, Kaarinan Krossissa, Raision Pirilässä, Riihimäen Uramossa, Salossa vanhan helsingintien varrella, Tampereen Lahdesjärvellä ja Tuusulan Amerin alueella.

Oma tuotantomme puutarhat sijaitsevat Tuusulassa ja Raisiossa ja niissä tuotetaan ruukkukasveja myymälöihimme, pääpaino kesäkukissa ja joulukukissa.

Pirilän Kukkatalolla ei valitettavasti ole tarjota varsinaisia kesätöitä, vaan tarjolla on eripituisissa jaksoissa myyntityötä Raision, Tuusulan, Riihimäen, Helsingin, Salon, Kaarinan ja Tampereen puutarhakeskuksissamme sekä puutarhatyötä Kukkatalon Puutarhalla Tuusulassa ja Raision Kukkatukussa.

Alan opinnot ja/tai työkokemus luetaan eduksi, mutta usein riittää mikäli olet työtä pelkäämätön, reipas ja oma-aloitteinen. Tartut toimeen, olet innokas oppimaan uutta etkä pelkää upottaa käsiäsi multaan.

Täytä lomake!

Rekry

Pirilän Kukkatalon rekrylomake myymälään ja puutarhalle

Haen myyntityöhön ja/tai puutarhatyöhön(Pakollinen)

Haku