Hyppää sisältöön

Puutarhamyymälämme antaa monivuotisille puiden ja pensaiden taimille

kasvuunlähtötakuun

Kasvuunlähtötakuu koskee kaikkia monivuotisia, puuvartisia taimia.

Puutarhamyymälämme antaa monivuotisille puiden ja pensaiden taimille kasvuunlähtötakuun.

Takuu koskee kaikkia monivuotisia, puuvartisia taimia, joita on käsitelty myyjän antamien ohjeiden mukaisesti.

Jos kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta, annamme uuden taimen menehtyneen tilalle. Jos samaa lajiketta ei ole saatavilla, voi ostaja saada pääsääntöisesti korvauksen jollakin toisella hyväksymällään samanhintaisella taimella.

Takuu on voimassa keväällä ostetuilla taimilla 30.6. saakka, reklamaatio on tehtävä ennen takuuajan päättymistä. 1.7.-30.9. ostetuilla taimilla kasvuunlähtötakuu on 30 vuorokautta ostopäivästä. Myyjällä on oikeus suorittaa tarvittaessa istutuskohteessa tarkastuskäynti tai vaatia taimen tuomista takaisin tarkastusta varten.

Älä nosta taimea ennen kuin olet saanut toimintaohjeet meiltä.

Takuu ei koske talven, tuhoeläinten, epäsuotuisan kasvupaikan tai muiden ulkopuolisten tekijöiden taimille aiheuttamia vaurioita. Myyjän vastuu kattaa taimen hinnan, mutta ei välillisiä vahinkoja eikä korvausta makseta taimen mukana tai siihen myöhemmin tulleista tuholaisista tai näiden aiheuttamista vahingoista. 

Takuu ei koske myöskään taimia, jotka istutetaan menestysvyöhykettä ankarammalle vyöhykkeelle tai jos taimelle ei ole tiedossa menestymisvyöhykettä.

Takuuta ei anneta kasveille, jotka istutetaan ruukkuihin, laatikoihin tms. paikkoihin tai jätetään istuttamatta.

Säilytä ostokuitti ja taimen nimilappu mahdollista palautusta varten.

Haku