Hyppää sisältöön

UKK Usein Kysytyt Kysymykset

…ja vastaukset niihin

Missä paikkakunnilla on Pirilän Kukkatalon myymälöitä?

Pirilän Kukkatalon myymälät löytyvät seitsemältä paikkakunnalta eli Raision Pirilästä, Tuusulan Amerin alueelta, Riihimäeltä Uramontieltä, Helsingistä Torpparinmäestä, Salosta Rauhalinnankaarelta, Kaarinan Krossista ja Tampereen Lahdesjärveltä.

Voiko Kukkatalon myymälöistä tilata valmiita kimppuja?

Kyllä voi. Kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä myymäläämme kimpun, asetelman tai surusidonnan (hautakimput, hautalaitteet, arkkulaitteet, osanottokimppu) tilaamiseksi, jotta osaamme varautua tarvittavin leikkokukin. Morsiussidonta eli morsiuskimput eivät kuulu valikoimiimme.

Miten myymälänne ovat avoinna?

Kaikki myymälämme ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä, arkisin 9-20, viikonloppuisin 9-18. Meillä on lisäksi muutama poikkeuksellinen aukioloaika lähinnä arkipyhinä, ne löytyvät verkkosivuiltamme.

Mistä Kukkatalon myymät kasvit ja tarvikkeet tulevat?

Hyvä kysymys! Suurin osa kesäkukista ja joulukukista tulee omasta tuotannostamme Tuusulasta ja Raisiosta. Lisäksi kasvatamme kevääksi sipulikukkia kuten ruukkunarsissia, helmililjaa, hyasinttia ja torvinarsisseja. Kevään ja joulun sesonkeihin tuotannossamme on myös hieman tulppaania, jotka niputamme itse. Myymämme istutukset tehdään myös puutarhoillamme, niissä käytämme paljon oman tuotannon kukkia. Viherkasveista tuotannossa on mm. juorua, rönsyliljaa ja saniaista kevääksi ja syksyksi. Muut myytävät kasvimme tulevat luotettavilta toimittajilta Tanskassa, Hollannissa, Puolassa, Saksassa ja Belgiassa. Tarvikkeet tulevat omana tuontina Kiinasta tai suoratuontina toimittajiltamme Euroopassa.

Miksi Kukkatalon myymälöissä pakataan kukat?

Pakkaamme kukat syksystä kevääseen automaattisesti, jotta asiakkaamme saavat ne varmasti kotiin ilman vaurioita. Esimerkiksi perhoskämmekät ja joulutähdet eivät kestä vetoa yhtään ja monet muutkin kukat ja viherkasvit ovat kylmälle arkoja.

Saako teiltä ostaa lahjakortteja?

Kyllä vain! Lahjakortin summan saat määrittää itse ja sitä voi käyttää myös osissa. Lahjakorttia voi käyttää maksamiseen jokaisessa myymälässämme, riippumatta siitä mistä toimipisteestä se on ostettu.

Onko jokaisessa liikkeessänne sama valikoima?

Pyrimme siihen että olisi, mutta aina ennen jonkun tietyn tuotteen hankkimista on hyvä soittaa ko. myymälään ja tarkistaa tuotteen saatavuus.

Tehdäänkö teillä pihasuunnitelmia?

Valitettavasti ei tehdä. Keskitymme vain tuotteiden myymiseen.

Saako teiltä vuokralle peräkärryä tai onko teillä kuljetuspalvelua?

Peräkärryjä meillä ei ole vuokrauksessa, mutta kuljetuspalvelu löytyy jokaisesta myymälästämme. Kuljetuksien hinnat saat kysyttyä suoraan myymälästämme.

Voiko tarjoustuotteita varata ja noutaa myöhemmin?

Tarjoustuotteita emme valitettavasti varaa emmekä kerää valmiiksi.

Onko teillä asiakas WC?

Kyllä, jokaisesta myymälästämme löytyy asiakkaille tarkoitettu WC-tila.

Saako teiltä tilattua jotakin tiettyjä puita tai pensaita?

Valitettavasti ei saa. Kyseisten tuotteiden tilaukset tehdään paljon ennen taimistokauden alkamista.

Voiko teiltä ostaa tuotteita laskulle?

Yrityksille myymme myös laskulle. Laskulle ostaessa ensin avataan yritystili. Tilinavauskaavake löytyy verkkosivuilta tai vaihtoehtoisesti voit täyttää kaavakkeen suoraan myymälässämme. Varaudu kuitenkin siihen, että tilin avaamiseen saattaa mennä muutama päivä. Viikonloppuisin emme avaa tilejä.

Näkeekö nettisivuiltanne tuotteiden saatavuuden myymäläkohtaisesti?

Ei valitettavasti näe. Nettisivuilla on esillä tuotteita, jotka kuuluvat valikoimiimme. Kaikkia tuotteita ei kuitenkaan ole saatavilla kaikkina vuodenaikoina, joten tarkistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästä. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella myös myymäläkohtaisesti.

Haku